Duurzaam

Bij Under the Belt proberen wij op welke manier dan ook ons steentje bij te dragen aan het duurzaam omgaan met onze materialen. 

 

Verzendmaterialen 
Zo verzenden wij alle bestellingen in een gerecycled kartonnen brievenbusdoos, gerecycled kartonnen doos, of biologisch volledig afbreekbaar plastic zak. Constant blijven we op zoek naar de beste en meest duurzame materialen. Dit zorgt er soms voor dat de verpakking wellicht niet het meest aantrekkelijk is, maar daar zullen we niet minder om slapen, wetende dat ons plastic niet over de aarde zal zwerven. Daarnaast proberen we zo efficient mogelijk te verzenden. Dit betekent dat het 'lucht' percentage in onze pakketjes zeer minimaal is. Met als gevolg dat er meer pakketjes in een busje van PostNL passen en zo dus minder busjes de weg op hoeven! 

Merken
Wij geloven in 'het geluid', als wij ons laten horen zullen merken vanzelf volgen. We zien deze 'trent' van bewustwording gelukkig al veel terug! Zo maakt Andrew Christian weer meer gebruik van puur katoen, maken ze bij 2Eros zwembroeken van gerecyclede plastic flessen en produceert een gros van onze merken niet buiten Europa. Dit scheelt weer een hoop uitstoot!

Duurzaam op kantoor
- Liever een dikke trui dan een hoge verwarming! 
- Geen machines, alleen mensen die of met het OV reizen of met de fiets. 
- Wij leveren onze pakketten zelf in bij PostNL en dit doen we lopend!