Levertijd & Verzending

Alle onderbroeken, singlets, zwembroeken of andere producten die op Underthebelt.nl worden verkocht zijn per direct leverbaar. Indien u voor 23:30 uur op een werkdag besteld, zal het diezelfde dag nog verzonden worden. Dit betekent vaak dat het de volgende dag in huis is als u in Nederland of Belgie woont. Dit kunnen wij echter niet garanderen.

Hoeveel kost verzenden?
Vanaf €50 verzenden wij jouw bestelling gratis in Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland. 

Is je bestelling onder de €50, dan zijn er verschillende tarieven. Deze tarieven worden berekent bij het afrekenen. Dit is afhankelijk van waar je woont en of je bijvoorbeeld naar een afhaallocatie wilt verzenden. 

Hoe wordt mijn pakketje verzonden?
De meeste artikelen die bij Under the Belt te koop zijn, passen door de brievenbus. De kans is dus groot dat jouw pakketje als brievenbuspakket wordt verzonden. 

Indien er gekozen is voor een afhaallocatie, maar er wordt geen afhaallocatie ingevuld, zullen wij de artikelen naar uw huisadres verzenden. 

Bestellingen boven de €100,- worden standaard als pakket verzonden i.v.m. verzekering. 

Hoe wordt mijn bestelling verpakt? 
Bij Under the Belt maken we gebruik van duurzame, neutrale verpakking. Uw pakketje zal in de meeste gevallen verzonden worden in een van gerecycled materiaal bruine papieren zak worden verzonden. Echter kan er soms voor gekozen worden om uw artikelen in een doos te verzenden. Alle verpakking bij Under the Belt hebben geen logo's. 

Is alles direct leverbaar? 
Bij sommige artikelen kunt u 'PRE ORDER' zien staan. Dit betekent dat het artikel al wel te bestellen is, maar nog niet fysiek bij ons aanwezig. Er zal altijd bij staan wat de verwachtte verzenddatum is. 

Plaatst u een bestelling met artikelen zowel uit de PRE ORDER als direct leverbaar, dan verzenden wij het pakket in zijn geheel als de PRE ORDER binnen is. 

Under the Belt heeft geen artikelen op basis van dropshipping.