Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden | Gratis verzending in BENELUX & Duitsland vanaf €50

0

Je winkelwagen is leeg

Retour & Terugbetalen

Retourneren en terugbetaling ontvangen

Zodra uw retour terugontvangen is door Under the Belt, zullen we binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag op uw rekening terugstorten. 

We zullen eerst uw retour beoordelen. Let op, artikelen die gepast zijn mogen volgens de wet niet geretourneerd worden. Echter vinden wij dat u de kans moet hebben om te passen. Indien wij achten dat het geretourneerde artikel niet meer hygiënisch als 'nieuw' kan worden verklaart, dan zullen wij uw retour niet accepteren en het product aan u terugsturen.

OMRUILING / NIET GOED GELD TERUG
Alle artikelen ontvangt u 14 werkdagen op zicht.
Mocht u niet tevreden zijn over een bepaald artikel, dan kunt u het artikel binnen 14 werkdagen na verzenden retourneren of omruilen.
De kosten voor terugzending komen voor rekening van de consument. Verstuur uw bestelling voldoende gefrankeerd.
Wij retourneren alleen het aankoop bedrag van het betreffende product dat u terug stuurt, betaalde verzendkosten worden niet vergoed en of teruggestort indien u meer dan 1 artikel houdt. 
Wanneer u een artikel wenst te ruilen, dient u Underthebelt.nl hier van te voren per e-mail (info@underthebelt.nl) op de hoogte te stellen. Meer informatie over onze retourservice vindt u hier.
Artikelen kunnen voldoende gefrankeerd opgestuurd worden naar: Under the Belt, Tweede Boerhaavestraat 13D 1091AK Amsterdam