Retour & Terugbetalen

Retourneren en terugbetaling ontvangen

Het kan wel eens gebeuren dat je toch niet helemaal blij bent met je aankoop, en dan is het altijd goed om te kijken of je artikelen geretourneerd mogen worden.

Bij Under the Belt verkopen we een groot aantal 'Hygiënische producten'. Dit zijn producten die volgens de wet zo benoemd zijn, en na openen ook niet meer geretourneerd mogen worden. In feite geldt dit voor al het ondergoed en artikelen die een erotische functie/lading hebben. 

Wij vinden echter dat klanten ook de kans moeten krijgen om een merk te leren kennen. Daarom hanteren we een klein beetje onze eigen regels, ten gunste van jou! 

 

Mag je ondergoed, zwemkleding of andere artikelen bij jullie retourneren?
Volgens de wet mogen ondergoed of andere hygiënische producten niet geretourneerd worden na aankoop, indien de verpakking open is geweest.

Bij Under the Belt kom je 2 scenario's tegen.

1. Er zit een zegel op je verpakking, als je dit zegel verbreekt of de verpakking op een andere manier opent, vervalt je retourrecht. Deze zegels zitten voornamelijk op artikelen zoals, strings & seksspeeltjes. 

2. Er zit een kaartje in je bestelling, hierop staan instructies voor tijdens het passen. Volg deze instructies goed. Het volgen van deze instructies is overigens geen garantie dat je artikel als retour wordt geaccepteerd. 

Bij zwembroeken vragen we je om ze te passen met ondergoed eronder. 

 

Waarom accepteren jullie wel retouren?
Wij vinden het belangrijk dat jij als klant de kans krijgt om een merk te leren kennen. In goed vertrouwen, gaan we er dan ook vanuit dat je zorgvuldig om zult gaan met je aankoop en als iets niet naar wens is het direct terug in de verpakking zal stoppen. 

 

Hoe kan ik retourneren? 
Als je een deel van je aankoop terug wilt sturen, dan moet je eerst een mailtje sturen naar info@underthebelt.nl. Hierin geef je aan waarom het artikel dat je wilt retourneren niet gewenst is. Wij zullen dit beoordelen en dan krijg je een specifiek RMA nummer, wat jouw bestelling linkt aan je retour. Als je geen RMA nummer hebt, kunnen we niet achterhalen dat de opgestuurde retour van jou afkomstig is en wordt deze ook niet verwerkt. 

Zodra uw retour terugontvangen is door Under the Belt, zullen we binnen 14 werkdagen het retour behandelen en indien akkoord het aankoopbedrag op uw rekening terugstorten. 

We zullen eerst uw retour beoordelen. Let op, artikelen die gepast zijn mogen volgens de wet niet geretourneerd worden. Echter vinden wij dat u de kans moet hebben om te passen. Indien wij achten dat het geretourneerde artikel niet meer hygiënisch als 'nieuw' kan worden verklaart, dan zullen wij uw retour niet accepteren en het product aan u terugsturen.

De kosten van het retourneren komt voor de kosten van de klant.